Succesul are nevoie de un proces

Recrutare personal arab pentru afacerea ta

Agentie de Recrutare personal arab in Timisoara .

Muncitori din EGYPT pentru compania ta.

Contractul și condițiile de ședere recomandă o colaborare pe minim 2 ani pentru forța de muncă din Egypt, ceea ce înseamnă stabilitate. Înainte de selecție, muncitorii sunt verificați și testați în ce privește stabilitatea și experiența profesională.

Suntem conștienți de nevoia mare de personal sau fluctuația de personal pentru afacerile din România.

Având peste 2300 de muncitori arabi plasați în aproape 175 de companii românești, din aproape toate industriile, agenția de recrutare personal arab , SIMORO TIMTRANS SRL se ocupă de tot procesul de recrutare a personalului arab, însemnând: identificarea nevoilor de resurse umane a companiilor, filtrarea candidaților, selecția lor împreună cu angajatorul, întocmirea de documente necesare, până la aducerea muncitorilor la punctul de lucru, dar și consultanță nelimitată pentru tot procesul de integrare și intrare în producție.

DE CE PERSONAl ARAB ?

Stabilitate

Contractul și condițiile de ședere recomandă o colaborare pe minim 2 ani pentru forța de muncă din Egypt, ceea ce înseamnă stabilitate. Înainte de selecție, muncitorii sunt verificați și testați în ce privește stabilitatea și experiența profesională.

În primul rând

ce putem spune despre muncitorii arabi

MUNCITORi Si LOIALiI.

Muncitorii arabi pe care îi recrutează agenția noastră sunt motivați să muncească atât prin prisma faptului că au un respect aparte pentru muncă ca parte din cultura țării de origine, dar și din faptul că vor să-și ajute familiile rămase acasă fiind deschiși la ore suplimentare.

cel mai important

Eficiență și portabilitatea producției.

Costuri mai scăzute pentru angajatori, atât prin prisma rezolvării problemei cu fluctuația de personal și implicit productibilitate mai mare în ceea ce privește strategia de business, cât mai ales prin eficientizarea cheltuielilor, lucrul cu personalul arab costă adesea mai puțin și oferă un randament crescut.

Pentru ca avem în stoc un numar impresionant de muncitori ,după cum urmează:

Vrei să știi cum angajăm muncitori arabi pentru tine?


Selecție obiectivă

Selectăm doar forța de muncă araba de care ai nevoie. Selecția de muncitori din egypt o faci chiar tu, pe baza probelor de lucru în timp real sau înregistrate. Și pentru un număr mai mare de muncitori arabi, te invităm să ne însoțești chiar în țara de unde vom recruta, astfel încât să selecționezi pe baza întâlnirilor față în față.

Experiență și portofoliu

Agenția noastră de recrutare personal arab a implementat cu succes proiecte și am adus peste 2300 de muncitori arabi. Procesul de recrutare dinafara EU este complex și costisitor în timp, energie și bani, dacă o faci singur. Am deschis firme de recrutare proprii si am perfecționat relații de încredere cu alte agenții de recrutare personal arab, locale. Ne-am perfecționat modul de lucru, suntem rapizi și stăpânim procedurile birocratice.


Consultant dedicat

Avem o echipă cu peste 30 de angajați, cu oameni de vânzări pentru toate zonele din România. De aceea ne permite să îți punem la dispoziție un consultant dedicat care se va ocupa de toate formalitățile de recrutare și vei ști astfel unde ești în procesul de recrutare a muncitorilor arabi, care este pasul următor și în cât timp îi vei avea.


Înlocuire gratuită a muncitorilor arabi

Oferim garanție pentru personalul arab: înțelegând că aducerea și integrarea muncitorilor care provin din țări și culturi diferite nu este neapărat ușoară, în cazul în care candidații nu corespund cerințelor companiei și este eroarea noastră, îi vom înlocui în mod gratuit.


Servicii all inclusive

Serviciile noastre sunt complete și la cerere. În funcție de solicitare, oferim suport prin servicii conexe: transport, cazare muncitori arab, consultanță legislativă, mediere, servicii de integrare culturală sau de învățare limba română. Sau dacă preferi ca responsabilitatea contractelor de muncă și tot ce derivă de aici să fie pe umerii noștri în totalitate.

Echipa noastră oferă servicii complete de recrutare a personalului arab în România pentru a satisface nevoile afacerii tale. De la consultanță și dezvoltare de strategie până la implementare și suport, punem la dispoziție experiența și cunoștințele noastre pentru a te ajuta. Recrutăm muncitori arabi calificați și necalificați din Egipt pentru diverse industrii, cum ar fi construcții, agricultură, servicii de menaj, producție, HoReCa și multe altele. Având acces la o rețea extinsă de profesioniști arabi, suntem aici pentru a furniza servicii de recrutare de încredere și eficiente, care să te ajute să îți dezvolți afacerea și să asiguri stabilitatea echipei tale. Alege să lucrezi cu noi și beneficiază de calitatea și profesionalismul pe care le aducem în domeniul recrutării de personal arab.Echipa noastră oferă servicii complete de recrutare a personalului arab în România pentru a satisface nevoile afacerii tale. De la consultanță și dezvoltare de strategie până la implementare și suport, punem la dispoziție experiența și cunoștințele noastre pentru a te ajuta. Recrutăm muncitori arabi calificați și necalificați din Egipt pentru diverse industrii, cum ar fi construcții, agricultură, servicii de menaj, producție, HoReCa și multe altele. Având acces la o rețea extinsă de profesioniști arabi, suntem aici pentru a furniza servicii de recrutare de încredere și eficiente, care să te ajute să îți dezvolți afacerea și să asiguri stabilitatea echipei tale. Alege să lucrezi cu noi și beneficiază de calitatea și profesionalismul pe care le aducem în domeniul recrutării de personal arab.

Serviciile noastre

RECRUTARE PERSONAL ARAB DE LA A LA Z
RECRUTARE PERSONAL ARAB DE LA A LA Z
RECRUTARE PERSONAL ARAB DE LA A LA Z
RECRUTARE PERSONAL ARAB DE LA A LA Z
RECRUTARE PERSONAL ARAB DE LA A LA Z
RECRUTARE PERSONAL ARAB DE LA A LA Z
RECRUTARE PERSONAL ARAB DE LA A LA Z
RECRUTARE PERSONAL ARAB DE LA A LA Z
RECRUTARE PERSONAL ARAB DE LA (A) LA (Z)
MEDIERE
SUPORT ÎN VEDEREA INTEGRĂRII
CONSULTANȚĂ LEGISLATI
ÎNTOCMIRE FORMALITĂȚI DE IMIGRARE
Pe lângă recrutarea personalului Arab pentru varii domenii precum construcții, agricultură, producție, asistență și îngrijire, domeniul auto și nu numai

Agenția SIMORO TIMTRANS S.R.L oferă și servicii conexe

Contactează-ne