Înțelegem pe deplin nevoile pieței muncii din România și vă oferim soluții personalizate și rapide. Asiguram un proces de recrutare simplificat pentru forta de munca araba, transparenta si adaptare la nevoile companiei dumneavoastra.

Despre noi

  • Compania noastră este specializată în formarea profesională și dezvoltarea abilităților și resurselor umane pentru calificare și angajare. Misiunea noastră constă în furnizarea de formare profesională de înaltă calitate și dezvoltare a abilităților pentru lucrătorii egipteni calificați și talentați, promovând în același timp oportunități egale și asigurând servicii de cazare legale în cadrul României.

  • Apreciem sinceritatea, respectul, colaborarea și inovația. Ne străduim să construim relații puternice și durabile cu clienții noștri. Viziunea noastră este de a deveni compania de top în formarea profesională, dezvoltarea abilităților și resursele umane pentru calificare și angajare din Egipt pentru lucrul în România, fiind alegerea preferată pentru clienții în căutarea unor lucrători calificați și talentați.

  • Pentru a atinge această viziune, oferim un mediu de lucru pozitiv și motivant, care promovează inovația și dezvoltarea. Aplicăm cele mai bune practici și standarde internaționale în formarea și gestionarea resurselor umane. Ne propunem să extindem serviciile noastre către clienți din întreaga lume, realizând mai multe succes și realizări într-un mod etic și responsabil, conform legilor și reglementărilor.

  • Valorile noastre se învârt în jurul angajamentului nostru față de cele mai înalte standarde etice și profesionale, cu accent pe calitate, transparență, respect, colaborare și responsabilitate socială. Lucrăm din greu pentru a oferi cele mai bune servicii și a obține cele mai bune rezultate, oferind informații detaliate și sincere clienților și lucrătorilor. Respectăm drepturile clienților noștri.

Contactează-ne